+420 222 539 539
Mo - Fr: 8 – 22 Uhr, Sa - So: 9 – 22 Uhr

Penzion Příběnice Bewertungen

Hotelbewertung

83%
Sehr gut

von 18 Bewertungen

  • Personal

    89%
  • Sauberkeit

    80%
  • Ausstattung

    83%
  • Komfort

    78%
  • Preis-Leistungverhältnis

    83%
Bewertungen anzeigen von:
  • andere Gruppe
  • Familie mit kleinen Kindern
Sortieren nach:
Anzeigen:

Anonym

Einzelreisender, 31.8.2017

Čeština

  • Gesamtbewertung
96 %

(Ohne Textbewertung)

Personál
10
Služby
10
Čistota
8
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Lenka

Gruppe von Freunden, 27.8.2017

Česká republika

  • Gesamtbewertung
96 %

(Ohne Textbewertung)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Anonym

Älteres Paar, 26.8.2017

Česká republika

  • Gesamtbewertung
68 %
  • Krásné místo, klid

Personál
8
Služby
8
Čistota
6
Komfort
6
Cena/kvalita
6

Anonym

Einzelreisender, 20.8.2017

Čeština

  • Gesamtbewertung
100 %

(Ohne Textbewertung)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

Einzelreisender, 13.8.2017

Čeština

  • Gesamtbewertung
96 %
  • Pan kuchař moc dobře vaří. Chválíme. Moc jsme si pochutnali. Děkujeme

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Romana Tichá

Familie mit älteren Kindern, 22.7.2017

nymburk Česká republika

  • Gesamtbewertung
100 %
  • s pobytem jsme byli maximálně spokojeni, nádherná příroda, klid, ptáci zpívali a výborně se tam spalo. Všichni - hosté i personál byli v pohodě.

  • snídaně byly pořád stejné, chyběla mi tam zelenina. Jinak vše ok.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Lukáš

Gruppe von Freunden, 14.6.2017

Sokolov Česká republika

  • Gesamtbewertung
100 %
  • Velmi pohodový personál, naprostý klid! Úžasná příroda. Mohu jen a jen doporučit. Tady si člověk zaručeně odpočine..

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Rende

Junges Paar, 21.5.2017

Mandaryn Česká republika

  • Gesamtbewertung
76 %
  • Krásné místo vše ok určitě se tam ještě podíváme Jako mínus dávám že tam opravdu straší noc plná nadpřirozených postav rozuřený pes patrně ale z důvodu nadměrného uživání marihuany

  • Právě ty strašidla

Personál
10
Služby
8
Čistota
6
Komfort
6
Cena/kvalita
8

Anonym

Einzelreisender, 13.8.2016

Čeština

  • Gesamtbewertung
68 %
  • lokalita v přírodě,personal

  • kvalita ubytovani

Personál
8
Služby
6
Čistota
6
Komfort
6
Cena/kvalita
8

Anonym

Einzelreisender, 31.7.2016

Čeština

  • Gesamtbewertung
96 %

(Ohne Textbewertung)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Anonym

Älteres Paar, 7.8.2015

Čeština

  • Gesamtbewertung
72 %

(Ohne Textbewertung)

Personál
8
Služby
5
Čistota
7
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Bozena Mrazová

Älteres Paar, 25.7.2015

Čeština

  • Gesamtbewertung
80 %
  • Personál pohodový vstřícný

Personál
9
Služby
9
Čistota
8
Komfort
7
Cena/kvalita
7

Anonym

Gruppe von Freunden, 12.7.2015

Čeština

  • Gesamtbewertung
54 %
  • Nádherné místo v přírodě, sportovní vyžití, klid, pohoda

  • čistota

Personál
6
Služby
5
Čistota
4
Komfort
6
Cena/kvalita
6

Stanislav

Älteres Paar, 9.8.2014

Čeština

  • Gesamtbewertung
68 %
  • velmi dobry pristup k hostum kuchare Petra a servirky Marketky,krasne prostredi,klid

  • 2 dny nebyla vecer tepla voda

Personál
7
Služby
7
Čistota
7
Komfort
6
Cena/kvalita
7

Pavel Machánek

Älteres Paar, 8.8.2014

Čeština

  • Gesamtbewertung
70 %
  • Nikde nebyla poznámka, že v místě není signál telefonu. Internet rovněž nefungoval

Personál
8
Služby
7
Čistota
8
Komfort
5
Cena/kvalita
7

Václav Kouba

Älteres Paar, 21.7.2014

Čeština

  • Gesamtbewertung
78 %
  • Moc hezke misto pobyt se mi hodne libil ubytovani pekne personal prijemny ochotny hodne se mi libilo moznost pujceni lode dale pouzivat bazen i v nocnich hodinach pekne ohniste a hlavne i se drevem klid a ochota pana kuchare a pana spravce proste nemam zadne zaporne hodnoceni

Personál
9
Služby
8
Čistota
7
Komfort
7
Cena/kvalita
8

Lucie Dankova

Gruppe von Freunden, 29.9.2013

Čeština

  • Gesamtbewertung
100 %
  • Dobry den, rada bych jeste jednou podekovala celemu personalu v Penzionu Pribenice za krasny a pohodovy pobyt. Personal velmi mily,skvela kuchyne, kvalita ubytovani vyborna, priroda kolem nadherna. Moc rada se za Vami budu z Anglie vracet jak nejcasteji to jen pujde,uzasny relax s lidmi, se kterymi mi bylo moc pekne. A verim, ze mohu mluvit i za me pratele, ktere jsem mela tu cest poznat prave u Vas v penzionu. S pranim krasneho dne, Lucie Dankova, Olomouc-CR

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Jaroslava Hoťová

Familie mit älteren Kindern, 9.8.2013

Čeština

  • Gesamtbewertung
70 %
  • Velmi kladně hodnotím přístup paní kuchařky. vstřícná, milá, pohotová. Je vidět, že penzion zažil lepší časy a péči i ve svém okolí. Pokoje byly čisté, až na okenní skla - špinavé, působilo to odpudivě, Balkonové dveře byl po předchozím klientovi špinavé. Totéž okna chodby, - v době pobytu se okenní skla na chodbách myla. Na balkoně uskladněn starý nábytek, tím se nemohl balkon plně u apartmánu využívat, to by nebyl problém,ale šlo o čalouněný nábytek, který byl pokálen hmyzem. Sportovní náčiní vesměs rozbité. Ubytovací referenta byla milá, ale nedala žádné informace. Místo je krásné, klidné.

  • Nedostatečná údržba okolí, rozbité sportovní náčiní. Chybějí sprcha u bazénu.

Personál
8
Služby
6
Čistota
7
Komfort
7
Cena/kvalita
7
Penzion Příběnice hat auf diese Bewertung geantwortet.
Upřímně děkuji za kladná i kritická slova. Naší snahou je v rámci našich možností postupně uvést celé rekreační zařízení i nejbližší okolí do souladu s krásným prostředím historického místa pod příběnickým hradem a pochopitelně do souladu s představou našich klientů. Počátkem devadesátých let byl majetek v Příběnicích vrácen zcela zdevastovaný, v roce 2002 ničivá povodeň, v roce 2003 požár restaurace, v roce 2006 a 2013 opět povodeň. Přesto se snažíme udržet provoz nejen pro hosty penzionu, ale i pro příchozí turisty, vodáky i cyklisty, neboť to je více, jak stoletá tradice tohoto místa. Jsme si jisti, že tuto naši snahu a snahu po stále lepším servisu naši klienti a návštěvníci oceňují tím, že se do tohoto místa vrací. Věříme, že se tak stane i v případě paní Jaroslavy Hoťové, které ještě jednou děkuji za návštěvu Příběnic i za její hodnocení.
Diese Webseite benutzt Cookies

Wir verwenden auf unseren Webseiten Cookies, um Ihnen den besten Service bieten zu können. Mit der Nutzung unserer Webseiten, akzeptieren Sie die Nutzung von Cookies.