+48 222 030 341
Pn. - Pt.: 8 - 22 h , Sob. - Niedz.: 9 - 22 h

Penzion Příběnice Recenzje

Ocena hotelu

83%
Bardzo dobrze

by 18 reviews

  • Personel

    89%
  • Czystość

    80%
  • Wyposażenie

    83%
  • Komfort

    78%
  • Cena

    83%
Wyświetl recenzje napisane przez:
  • inna grupa
  • rodzina z małym dzieckiem
Sortuj według:
Show:

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 31.8.2017

Čeština

  • Cena ogólna
96 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
10
Čistota
8
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Lenka

grupa przyjaciół, 27.8.2017

Česká republika

  • Cena ogólna
96 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Anonim

para, 26.8.2017

Česká republika

  • Cena ogólna
68 %
  • Krásné místo, klid

Personál
8
Služby
8
Čistota
6
Komfort
6
Cena/kvalita
6

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 20.8.2017

Čeština

  • Cena ogólna
100 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 13.8.2017

Čeština

  • Cena ogólna
96 %
  • Pan kuchař moc dobře vaří. Chválíme. Moc jsme si pochutnali. Děkujeme

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Romana Tichá

rodzina ze starszym dzieckiem, 22.7.2017

nymburk Česká republika

  • Cena ogólna
100 %
  • s pobytem jsme byli maximálně spokojeni, nádherná příroda, klid, ptáci zpívali a výborně se tam spalo. Všichni - hosté i personál byli v pohodě.

  • snídaně byly pořád stejné, chyběla mi tam zelenina. Jinak vše ok.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Lukáš

grupa przyjaciół, 14.6.2017

Sokolov Česká republika

  • Cena ogólna
100 %
  • Velmi pohodový personál, naprostý klid! Úžasná příroda. Mohu jen a jen doporučit. Tady si člověk zaručeně odpočine..

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Rende

dorośli, 21.5.2017

Mandaryn Česká republika

  • Cena ogólna
76 %
  • Krásné místo vše ok určitě se tam ještě podíváme Jako mínus dávám že tam opravdu straší noc plná nadpřirozených postav rozuřený pes patrně ale z důvodu nadměrného uživání marihuany

  • Právě ty strašidla

Personál
10
Služby
8
Čistota
6
Komfort
6
Cena/kvalita
8

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 13.8.2016

Čeština

  • Cena ogólna
68 %
  • lokalita v přírodě,personal

  • kvalita ubytovani

Personál
8
Služby
6
Čistota
6
Komfort
6
Cena/kvalita
8

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 31.7.2016

Čeština

  • Cena ogólna
96 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Anonim

para, 7.8.2015

Čeština

  • Cena ogólna
72 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
8
Služby
5
Čistota
7
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Bozena Mrazová

para, 25.7.2015

Čeština

  • Cena ogólna
80 %
  • Personál pohodový vstřícný

Personál
9
Služby
9
Čistota
8
Komfort
7
Cena/kvalita
7

Anonim

grupa przyjaciół, 12.7.2015

Čeština

  • Cena ogólna
54 %
  • Nádherné místo v přírodě, sportovní vyžití, klid, pohoda

  • čistota

Personál
6
Služby
5
Čistota
4
Komfort
6
Cena/kvalita
6

Stanislav

para, 9.8.2014

Čeština

  • Cena ogólna
68 %
  • velmi dobry pristup k hostum kuchare Petra a servirky Marketky,krasne prostredi,klid

  • 2 dny nebyla vecer tepla voda

Personál
7
Služby
7
Čistota
7
Komfort
6
Cena/kvalita
7

Pavel Machánek

para, 8.8.2014

Čeština

  • Cena ogólna
70 %
  • Nikde nebyla poznámka, že v místě není signál telefonu. Internet rovněž nefungoval

Personál
8
Služby
7
Čistota
8
Komfort
5
Cena/kvalita
7

Václav Kouba

para, 21.7.2014

Čeština

  • Cena ogólna
78 %
  • Moc hezke misto pobyt se mi hodne libil ubytovani pekne personal prijemny ochotny hodne se mi libilo moznost pujceni lode dale pouzivat bazen i v nocnich hodinach pekne ohniste a hlavne i se drevem klid a ochota pana kuchare a pana spravce proste nemam zadne zaporne hodnoceni

Personál
9
Služby
8
Čistota
7
Komfort
7
Cena/kvalita
8

Lucie Dankova

grupa przyjaciół, 29.9.2013

Čeština

  • Cena ogólna
100 %
  • Dobry den, rada bych jeste jednou podekovala celemu personalu v Penzionu Pribenice za krasny a pohodovy pobyt. Personal velmi mily,skvela kuchyne, kvalita ubytovani vyborna, priroda kolem nadherna. Moc rada se za Vami budu z Anglie vracet jak nejcasteji to jen pujde,uzasny relax s lidmi, se kterymi mi bylo moc pekne. A verim, ze mohu mluvit i za me pratele, ktere jsem mela tu cest poznat prave u Vas v penzionu. S pranim krasneho dne, Lucie Dankova, Olomouc-CR

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Jaroslava Hoťová

rodzina ze starszym dzieckiem, 9.8.2013

Čeština

  • Cena ogólna
70 %
  • Velmi kladně hodnotím přístup paní kuchařky. vstřícná, milá, pohotová. Je vidět, že penzion zažil lepší časy a péči i ve svém okolí. Pokoje byly čisté, až na okenní skla - špinavé, působilo to odpudivě, Balkonové dveře byl po předchozím klientovi špinavé. Totéž okna chodby, - v době pobytu se okenní skla na chodbách myla. Na balkoně uskladněn starý nábytek, tím se nemohl balkon plně u apartmánu využívat, to by nebyl problém,ale šlo o čalouněný nábytek, který byl pokálen hmyzem. Sportovní náčiní vesměs rozbité. Ubytovací referenta byla milá, ale nedala žádné informace. Místo je krásné, klidné.

  • Nedostatečná údržba okolí, rozbité sportovní náčiní. Chybějí sprcha u bazénu.

Personál
8
Služby
6
Čistota
7
Komfort
7
Cena/kvalita
7
Penzion Příběnice replied to this review.
Upřímně děkuji za kladná i kritická slova. Naší snahou je v rámci našich možností postupně uvést celé rekreační zařízení i nejbližší okolí do souladu s krásným prostředím historického místa pod příběnickým hradem a pochopitelně do souladu s představou našich klientů. Počátkem devadesátých let byl majetek v Příběnicích vrácen zcela zdevastovaný, v roce 2002 ničivá povodeň, v roce 2003 požár restaurace, v roce 2006 a 2013 opět povodeň. Přesto se snažíme udržet provoz nejen pro hosty penzionu, ale i pro příchozí turisty, vodáky i cyklisty, neboť to je více, jak stoletá tradice tohoto místa. Jsme si jisti, že tuto naši snahu a snahu po stále lepším servisu naši klienti a návštěvníci oceňují tím, že se do tohoto místa vrací. Věříme, že se tak stane i v případě paní Jaroslavy Hoťové, které ještě jednou děkuji za návštěvu Příběnic i za její hodnocení.
WEB USES COOKIES

We use cookies to provide You the best services we can. By using this web You agree.